sâmbătă, 30 iunie 2012

Twilight

                                                              Twilight
Twilight(Amurg) este un film romantic american despre vampiri din anul 2008, bazat pe romanul lui Stephenie Meyer .




Povestea 

Bella Swan se mută în Forks, un mic oras din Washington, pentru a trăi cu tatăl său Charlie, după ce mama ei se recăsătoreste cu un jucător de baseball Phil Dwyer. Ea se împrietenește repede cu mulți dintre studenții noii sale scoli, dar are un anume interes pentru copii doctorului Cullen, în deosebi pentru Edward Cullen. La lecția de biologie în prima sa zi de școală stă într-o bancă cu misteriosul Edward, care nu pare a fi prea încîntat de aceasta, după părerea Bellei. Însă cu timpul acesta începe să vorbească cu ea. Peste cîteva zile Bella aproape să fie zdrobită în curtea școlii de o mașină condusă de unul dintre colegii de clasă, Tyler Crowley, dar este salvată momentan de Edward care se apropie de ea cu o viteză uimitoare și oprește cu mîna mașina, fără pagube pentru dînsul sau Bella. Desigur Bella a dorit să afle cum a făcut asta însă acesta îi explică că este din cauza adrenalinei si începe să o evite.
 
După ceva cercetări Bella află că Edward este de fapt un vampir, desi se hrănește doar cu sînge de animale. Cu timpul, ei se îndrăgostesc si Edward îi face Bellei cunostintă cu familia sa: Carlisle, Esme, Alice, Jasper, Rosalie și Emmett.

După ceva timp Bella se duce cu familia Cullen să joace baseball si se întîlnesc cu niște vampiri nomazi: James, Victoria și Laurent, care propun să joace cu toții, însă cînd James își dă seama ca Bella e om si vede cum Cullenii o apără, decide să o omoare pentru distractie.

Alice si Jasper fug cu Bella înapoi în Phoenix în timp ce ceilalți membrii ai familiei îl vânează pe James. Acesta îi păcălește, le scapă si o contactează pe Bella pentru a o convinge să vină la el în schimbul vietii mamei ei. Ea scapă de Alice și Jasper și-l întâlnește pe James într-un vechi studio de dans unde exersase când era mică. James îi spune că o păcălise și mama ei era de fapt în siguranță, dar este oprit de Edward când încearcă să o omoare și reușește doar să o muște până este prins și omorât de restul familiei Cullen. Edward suge veninul și o duce apoi la spital.

După ce ea îsi revine, Edward o duse acasă și peste cateva zile are loc balul de la școala unde Bella îi spune lui Edward că ar dori să devină vampir, însă acesta o refuză.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu